Titkári találkozó Veszprémben

A Közép-Dunántúli Regionális Képviselet 2024. március 18.-án tartotta az Régiós Titkári Tanács ülését Veszprémben. A találkozón jelen volt a Spieglné Dr. Balogh Lívia a Vasas elnöke, Bábel Balázs és László Zoltán a Vasas alelnökei is. A résztvevő tisztségviselők a munkájukról, terveikről számoltak be. A Vasas elnöke és alelnöke az elmúlt időszakról és az előttünk álló feladatokról tájékoztatták a kollégákat. Az értekezlet keretében kongresszusi küldött tagokat választottunk. A régió új kongresszusi küldötteket választott - akik egyben az Intéző Bizottság tagjai - Márkus Erika Denso Kft, Várnagy Anikó Aptív Kft., Kurucz Viktor Valeo Kft., és Nagy Dániel Byd Kft.  lettek.

Több új tisztségviselő is bekerült az RTT-be. Az értekezlet jó hangulatban telt, tartalmas információval gazdagodott minden részt vevő - számolt be Holly László a régió ügyvivője.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP