2017.09.01.-én Balogh Béla a Vasas elnöke a D&D Drótáru Zrt.-be látogatott, ahol találkozott az alapszervezet Szakszervezeti Tanácsával és cég vezetésének képviselőjével. Tájékoztatót hallgatott meg a cég gazdálkodásáról, az új beruházásról, foglakoztatásról. Elhangzott, hogy a „Drótgyárba” augusztus végén indulnak a következő évi bértárgyalások, az üzleti terv készítése előtt. Ez utóbbit év végéig hagyják jóvá és a bérmegállapodás is decemberig meg szokott születni. Most is letették az érdekképviseletek javaslatát a 2018. évi bér és szociális juttatások javítására a cégvezetésnek. Ekkor került sor Szalóczy János, a D&D Zrt VSZT elnökének búcsúztatására is, aki 46 évi szolgálati idő után lett nyugdíjas. Több évtizedes szakszervezeti, vezetői munkájának elismerése képpen Balogh Béla Elnök kolléga a Vasas vezető testületei nevében Teszársz Károly Emlékplakettet adományozott az ünnepeltnek. A köszöntés baráti körben folytatódott.

Zelei Zoltán

D&D Drótáru Zrt VSZT titkár, ÜT elnök, a Vasas ÉM Régió elnöke

János! Köszönjük a munkádat! Jó egészséget, hosszú, boldog nyugdíjas éveket kívánunk!