multiplikator mbmh2022. május 30. - június 1. között került megrendezésre az MBMH Vasas Alapszervezet multiplikátor képzéssorozatának záró fordulója.

Az oktatás ötödik állomása rendhagyó módon három napos időtartamban nemzetközi és hazai vendégek részvételével zajlott. Németországból az IG Metall Baden Württemberg tartományból  és Rastatti Mercedes gyárból érkező kollégák voltak a vendégeink. A VASAS Szakszervezeti Szövetség részéről Spieglné dr.Balogh Lívia, László Zoltán és Szőke Zoltán tisztelte meg jelenlétével a záró eseményt.

A képzéssorozatot a kecskeméti Mercedes gyárban működő VASAS alapszervezetünk 13 tisztségviselője teljesítette eredményesen. A szervezők és a résztvevők által kitűzött célok között szerepelt az alapszervezeti munka, struktúra, kommunikáció továbbfejlesztése. A képzésen megszerzett tudás gyakorlati alkalmazása, továbbadása hasznos segítségént erősítheti tovább az érdekvédelmi munkát.

A tervek szerint a Dél-alföldi régióban és az ország más területén is sor kerül majd hasonló képzéssorozatokra.

Állandó előadók: Klein Magdolna (TPI), Bódiné Rigó Dóra (VASAS-TPI), Kővári Edit (kommunikációs-külsős előadó), Varga Marika (IG Metall), Bere Ferenc (VASAS).

Bere Ferenc regionális ügyvivő