Negyedik fordulójához érkezett VASAS MBMH Alapszervezet Multiplikátor képzése. Az oktatás öt alkalomból áll, alkalmanként két és fél nap időtartamban. A VASAS és a TPI közös rendezvénysorozatán a kecskeméti Mercedes gyárban működő VASAS alapszervezetünk 13 tisztségviselője vesz részt. A szervezők és a résztvevők célul tűzték ki az alapszervezeti munka, struktúra, kommunikáció továbbfejlesztését a képzésen megszerzett tudás későbbi továbbadását az új tisztségviselők számára. Az eddigi négy képzési alkalom a komoly témák ellenére jó hangulatban zajlott.

Az ötödik záró alkalom rendhagyó lesz, hiszen az IG Metall, a rastatti Mercedes gyár és a VASAS központ kollégái is a résztvevők között szerepelnek majd. A rendezvény állandó előadói: Bere Ferenc (VASAS), Bódiné Rigó Dóra (VASAS-TPI), Klein Magdolna (TPI),  Kővári Edit (kommunikációs-külsős előadó) és Varga Marika (IG Metall) - számolt be Bere Ferenc regionális ügyvivő.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP