2021. július 9-én ún. mini oktatást tartottunk Szombathelyen a MASZSZ székházban. Az oktatást Dr. Kocsi Béla szervezte a Nyugat-Dunántúli régió, azon belül is Somogy-Vas és Zala megye azon alapszervezeteinek, ahol új titkárok és bizalmik vannak.
 
Az oktatás egy felkészítő tréning volt, melynek keretében Gede Richárd a TPI munkatársa tartott előadást az általuk alkalmazott német tagszervezési módszerről, majd azt követően Dr. Kocsi Béla a Munka törvénykönyvéről, annak alkalmazásáról és az egyes jogszabályok gyakorlati tapasztalatairól tartott tájékoztatót. Az oktatás utolsó harmadában a kollégák által feltett kérdésekre adtunk, ill. közösen kerestünk választ, megoldást.
 
A tréning jó hangulatú és tartalmas volt. A nap lezárásaként a kollégák csak annyit kérdeztek, hogy: "Mikor lesz a következő?"
 
Dr. Kocsi Béla
Vasas Szakszervezeti Szövetség
Képviseletvezető
bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP