A Vasas üdülőben hosszú idő után ismét személyes részvétellel került megrendezésre Balatonalmádiban a képzés. A Közép- Dunántúli Régióban működő szervezetek közül június 16.-án a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség és a Kábelgyártó Vasas Alapszervezet  tisztségviselői vettek részt a tréningen. Másnap, június 17.-én az Aptiv Vasas Alapszervezet és az áprilisban alakult Alufelni Vasas Alapszervezet tisztségviselői érkeztek a Balatonhoz, a képzésre. 

A két nap programját Rácz Ferenc a Vasas oktatásért felelős szakértője tartotta. Interaktív foglakozás keretében ismerkedtek meg a résztvevők az alapszervezeti munka hatékonyabb lehetőségeivel. A résztvevők egyeztettek a kampányokról és a tagszervezésről. A Vasas Szakszervezet szervezetpolitikai alelnöke László Zoltán is részt vett a képzésen és beszélt a Szövetség előtt álló feladatokról. Köszönöm minden résztvevő tisztségviselőnek az aktivitását és a két tartalmas napot, amit együtt töltöttünk.

Holly László

ügyvivő

 

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP