A Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség elnökével, Molnár Lászlóval beszélgetett az index újságírója arról, miként lett a szakszervezet a cégvezetés bűnbakja, milyen út vezetett a mostani lehetetlen helyzethez. A szakszervezeti vezető elmondta, hogy számukra a munkavállalók a legfontosabbak, mindig az ő érdekükben tették, amit tettek. "Nem vagyunk sem Mikó, sem Taruta, sem senkinek az oldalán, csak a törvényes működés oldalán, amely biztosítja a munkavállalók hosszú távú, kiszámítható foglalkoztatását, megbecsülését."- fogalmazott a helyi Vasas szakszervezet elnöke. A cikk ITT olvasható.
Hasonló mondanivalót közölt tegnap az ATV reggeli műsorában László Zoltán a Vasas alelnöke is. Az interjúban hangsúlyozta, hogy a dolgozók bőrére megy ez a "játék", amit a rendezetlen dunaferres viszonyok idéztek elő. Számunkra az a fontos, hogy "...álljon helyre a törvényes rend, ... látható legyen, hogy biztonságban vannak a munkahelyek és a bérek! Ne legyenek veszélyben a dolgozók!" Az interjú ITT tekinthető meg.
 
bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP