A „Minőségi munkát, minőségi munkahelyeket” projekt (GINOP-5.3.5-18-2018-00045) keretében a Magyar Szakszervezeti Szövetség és a Vasas Szakszervezeti Szövetség konzorciumában kerül megvalósításra. A cél a minőségi munkával kapcsolatos tudatosság növelése, annak elősegítése, hogy a munkavállalók minőségi munkahelyeken dolgozhassanak, illetve segítséget kapjanak a minőségi munkahelyen történő elhelyezkedéshez, amely a foglalkoztatási szempontokon túl társadalmi jóllétük javításához is hozzájárul. A projekt céljai közé tartozik még a konzorciumvezető és partner képviseleti erejének növelése, kapacitásaik fejlesztése is. Ennek keretében kerül megrendezésre két időpontban egy-egy online workshop, melyek célja a projekt keretében elkészült, a minőségi munka témáját feldolgozó megalapozó tanulmány és a minőségi munka hazai kritériumrendszerének kidolgozását szolgáló kutatás bemutatása, valamint a minőségi munkahely kritériumainak pontosítása.

A 2021. február 26.-i workshop meghívója ITT, a 2021. március 5.-i pedig ITT található. Az online workshop-ra előzetesen regisztrálni szükséges!

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP