Tisztelt Szakszervezeti Tagunk!

  A Vasas Szakszervezeti Szövetség 2020 egyik fontos feladataként tekint a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos munkavállalói tapasztalatok feltárására. Egy jelenleg is megvalósítás alatt álló európai uniós pályázat keretében lehetőségünk adódik a téma kapcsán egy online kérdőíves felmérésen alapuló kutatás végrehajtására.

  A kérdőív kitöltésével Ön is hozzájárulhat, hogy a Vasas Szakszervezeti Szövetség minél átfogóbb képet kapjon arról, a koronavírus-járvány és az azzal összefüggő gazdasági események hogyan érintették a gépiparban / fémiparban dolgozó munkavállalókat, munkakörüket, munkáltatójukat, illetve hogy mindezek kapcsán milyen munkaerőpiaci kilátásokkal rendelkeznek.

  A kérdőív kitöltése önkéntes, anonim és legfeljebb 15 percet vesz igénybe. A kapott válaszok kizárólag a kutatási projekt kapcsán kerülnek felhasználásra, az adatkezelési szabályok betartása mellett.

  Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével hozzájárul kutatásunk megvalósításához!

 

Vasas Szakszervezeti Szövetség - Enrawell Consulting Kft.

  GINOP-5.3.5-18-2018-00077 / 00076

Gépipar: kérdőív ITT!

Fémipar: kérdőív ITT!

Kitöltési határidő: 2020. november 4.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP