Tegnap délután ott voltunk az Andrássy úton az orosz nagykövetség előtt és hallattuk a hangunkat, kiálltunk a dunaferres dolgozók mellett, miután cégvezetés úgy döntött, nem fizeti ki a dolgozók bérét. És nem voltunk egyedül, ott voltak velünk a saját és más konföderációkhoz tartozó szakszervezetek képviselői és támogattak minket civilek is. Rengeteg szolidaritási levél érkezett még az esemény előtt bel- és külföldről is, amiben szakszervezetis kollégáink megfogalmazták, hogy a mostani nehéz helyzetben különösen fontos, hogy kiálljunk egymásért, mert sajnos nem egyedi eset, ami a Dunaferrben történik, és csak az erős dolgozói összefogás segíthet!

Pénteken Dunaújvárosban a Vasmű téren folytatódik a tiltakozás. Mi ott leszünk. Ahogy a plakáton olvasható: "Együtt, egységben, győzünk!" Hajrá Vasas!

Képek a tegnapi demonstrációról: