Bere Ferenc regionális ügyvivő beszámolt róla, hogy az MBMH Vasas Alapszervezet  szórólapos akciót tart 2020.július 13 és 17 között.  Az egész hetes rendezvény július 13-án a bizalmik számára tartott testületi üléssel vette kezdetét. A napirend szerint délelőtt folyamán Szlávik István titkár és Besenyi Kitti titkárhelyettes vezetésével megvitatásra kerültek az alapszervezet közeli és középtávú céljai, akciótervei, emellett egy beszámoló is elhangzott a közelmúlt történéseiről.
A délután folyamán a kecskeméti TPI iroda munkatársai Klein Magdolna, Dávid Krisztina és Bere Ferenc regionális ügyvivő beszélt a jövőbeni lehetőségekről, együttműködésekről a testülettel. Az értekezlet helyszínét és az ellátást a TPI biztosította a jelenlévők számára.
Július 14-től pedig kezdetét vette a tízéves fennállását idén ünneplő  alapszervezet  szórólap akciója. A rendezvény célja az elmúlt évtizedben az  MBMH VASAS Alapszervezet által elért eredmények összefoglalása, tagtoborzás és a bértárgyalásra való felkészülés. A szórólapot osztó VASAS tisztségviselőkkel az egész gyár területén lehet majd találkozni a hét folyamán.
bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP