Az Európai Munkavédelmi ügynökség honlapján a mai naptól elérhető a MUNKAVÉDELMI BAROMÉTER. Az online információs eszközt az EU-OSHA szakértői és az EU Munkavédelmi Tanácsadó Bizottságának információs rendszerekkel és a stratégiai kérdésekkel foglalkozó munkacsoportjai, valamint a nemzeti munkavédelmi stratégiák szakértői csoportja dolgozta ki. 2015 óta folyt a munka. A tanácsadó bizottság munkavállalói oldala részészéről György Károly (MASZSZ) is tagja volt a két munkacsoportnak.

Az OSH Barométer az első olyan adatvizualizációs eszköz, amely az uniós munkahelyi egészségvédelem és biztonság (OSH) helyzetével és tendenciáival kapcsolatos aktuális információk forrása is egyben. Az eszköz a mutatók négy csoportját tartalmazza számos munkavédelmi témakörben, így a munkavédelmi hatóságok, nemzeti stratégiák, munkakörülmények és munkavédelmi statisztikák kapcsán. Adatokat jeleníthet meg és hasonlíthat össze, grafikonokat generálhat és meghatározott témakörökről tölthet le jelentéseket.

Az OSH Barométer rendszeresen frissítésre kerül új mutatókkal, adatokkal és lehetőségekkel - az új mutatók között szerepelnek majd további, a munkavállalói részvételre vonatkozók és azok részletes adatai is.

A Munkavédelmi Barométer magyar nyelven ITT érhető el.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP