Hogy ne maradjunk kultúra nélkül, a Vasas könyvtár online elérhető kulturális tartalmak linkjének megadásával járul hozzá ahhoz, hogy művészeti és szórakoztató élményben lehessen részünk addig is, míg a járványügyi vészhelyzet alatt az intézmény zárva tart. A könyvtár honlapján több nézni és olvasnivalót találnak ITT. Az Arcanum Digitális Tudománytárban április 16-ig előfizetés nélkül is böngészhetünk a feltöltött több millió oldalnyi újság, folyóirat és könyv között.


Egy kis ízelítő, a legfrissebb tippek:

A könyvtár pódiumműsorait pótlandó egy színházi beszélgetés:
https://www.youtube.com/watch?v=wBF1UGCF4a0

A képeké a terep:
1. Online fotómagazin https://fotomagazin.hu/
2. Sok-sok régi képregény https://kepregenymuzeum.blog.hu

Látogassák minél többet a honlapot, mivel az online tartalmakat rendszeresen frissítik. Ha kérdésük van az ajánlatokkal kapcsolatban, vagy további javaslataik lennének, írják meg a konyvtar@vasasok.hu e-mail-címre. A könyvtári kötetek kölcsönzési idejét meghosszabbították, késedelmi kamatot nem számítanak fel.
 
bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP