A hónap elején a Vasas Nőbizottsága felhívást tett közzé, hogy minél többen csatlakozzatok egy civil kezdeményezéshez, a #nemluxustaska akcióhoz. Kecskeméten a Nőbizottság elnöke, Besenyi Kitti vezette a gyűjtést. Rengeteg táskát, és külön sok-sok tisztálkodószert sikerült összeszedni. A csomagok ma kerültek átadásra a kecskeméti gyűjtőponton.

Mivel az akció holnap zárul, ezért még a mai napon Budapesten is eljuttattuk az ide érkezett táskákat a gyűjtés helyére. Többen jeleztétek azt is, hogy egy-egy tagunk külön is vitt csomagot a hozzá legközelebbi vidéki gyűjtőhelyre és volt olyan is, aki postán küldte el a telepakolt táskát a megfelelő címre. Köszönjük az aktivitásotokat! Ismét bebizonyítottuk, hogy nem csak a munkahelyeken, hanem a civil életben is számíthatnak ránk nőtársaink. Mert együtt vagyunk jók, együtt JÓK VAGYUNK! Hajrá VASAS!

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP