Az IDEA Intézet - a Magyar Szakszervezeti Szövetség Nő Tagozatának felkérésére - kutatást végez szakszervezeti tagok körében. A kutatás során közéleti kérdésekkel, politikai nézetekkel, illetve a szakszervezeti tevékenységgel kapcsolatos álláspontokat vizsgálnak. A felmérésben résztvevő szakszervezeteknek – így a Vasasnak is - lehetőségük lesz arra is, hogy külön-külön láthassák a saját tagjaik véleményét. A kapott információkat figyelembe véve, azok mentén igyekeznek végezni további érdekvédő munkájukat. A válaszadás legfeljebb 10−15 percet vesz igénybe. A válaszokat bizalmasan, anonim módon kezelik, és kizárólag statisztikailag összesítve használják és használjuk fel.

A kérdőív ITT található!

Tisztelt Vasas tagok! Arra kérünk benneteket, hogy szánjatok pár percet ennek a kérdőívnek a kitöltésére, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP